WordPress website

Ik ben een WordPress specialist. Vanuit volle overtuiging.

Mijn webdesign bureau is gevestigd in Maastricht, maar ik ontwerp en bouw WordPress websites voor allerlei soorten bedrijven in heel Limburg. Door mijn up to date kennis van webdesign trends, analytisch inzicht en technische skills bied ik professioneel webdesign. Een website op maat die aansluit bij jouw visuele identiteit, goed vindbaar is, snel laadt, mobielvriendelijk werkt en bezoekers omzet in klanten.

WordPress websites; een duif op straat

Website optimalisatie

Een goede WordPress website realiseer je niet zomaar even. Naast het ontwerpen en bouwen komt er ook veel optimalisatie bij kijken. Hiermee wil ik het beste uit je website halen, zodat Google en bezoekers deze nog meer gaan waarderen. Voorbeelden van website optimalisatie zijn:

  • Snelheidsoptimalisatie
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Verbeteren mobielvriendelijkheid (responsive design)
  • Beveiliging updates
  • Beheer en onderhoud van plugins en thema’s

I wonder what’s better. Google? Yahoo or Bing? Wait… I’ll Google it.

Jouw website goed vindbaar maken in Google? Uiteraard! Dit realiseer ik door de websitestructuur, laadtijd, content, afbeeldingen en meer relevante zaken te optimaliseren. Ook wel Search Engine Optimalization (SEO) genoemd. Daarnaast werk ik regelmatig samen met een copywriter zodat jouw webteksten goed passen en SEO proof zijn.

WordPress website hosten

De WordPress website hosten doe ik bij een hostingpartner die 24/7 support geeft. Mocht er, om welke reden dan ook, een probleem ontstaan dan zal ik dat zo snel mogelijk oppakken. Verder bezit de WordPress hosting veilige en snelle servers waardoor jouw website optimaal benut wordt. Snelheid is superbelangrijk. Voor SEO, maar ook voor conversie. Als jouw website te langzaam laadt haken bezoekers namelijk af. En dat willen we niet! Daarom voer ik zelf ook grondige snelheidsoptimalisaties uit. Mede daardoor worden de WordPress websites die ik host goed door de snelheidstesten beoordeeld.

WordPress websites; een mok met koffie

Onderhoud en support

De website staat live. En nu? Er volgt nog een laatste belangrijke stap: de nazorg. Jouw website heeft namelijk wekelijks onderhoud nodig zodat alles goed en veilig blijft functioneren. Ik pak dit als extra service voor je op. Ook zorg ik dat jij persoonlijk de website kunt beheren. Het grote voordeel is dat jij nergens naar om hoeft te kijken. Het eerste jaar geef ik de WordPress website gratis nazorg in de vorm van onderhoud, updates en beveiliging. Daarna vraag ik in overleg met jou een (kleine) toeslag.

Waarom een WordPress website laten bouwen?

Wil je hier direct meer over weten? Bel of mail mij!