Categorie Website

Harold: Een goed gevoel vanaf het eerste moment

VYZYR B.V. is opgericht in oktober 2017 en is ontstaan uit – het in 1999 opgerichte – VIA Consultancy. VIA Consultancy heeft de fundamenten van de BI-oplossingen ontwikkeld. Samen met “early adopters” als BsGW, de RBG en BSR heeft de BI-software VyZyr® zich ontwikkeld tot de inmiddels neergezette BI standaard.

“Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel over de samenwerking die ik met René ben aangegaan. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd, dit zie ik terug in mijn website. Daarnaast is het fijn dat hij het gevoel geeft dat de samenwerking nooit stopt, omdat hij de website voorziet van nazorg.”

Logo VYZYR op glazen wand
Behoefte

Harold was op zoek naar een webdesigner die een professionele website kon realiseren die voldeed aan de huidige trends op het gebied van webdesign.

Aanpak

Ik heb met Harold van VYZYR een aantal malen samengezeten om tot een gewenst plaatje te komen. Tijdens de ontwikkeling heb ik rekening gehouden met de vormgeving van VYZR, trends en het bestaand logo. Voor Harold was het erg belangrijk dat hij snel online kon zijn, omdat hij op zoek was naar personeel. Daarnaast heeft zijn indrukwekkende klantenbestand natuurlijk ook prominent de aandacht op de website gekregen.

Website VYZYR op laptop
Website VYZYR op iPad

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk