Maastricht University

Nieuw logo en website voor Universiteit met de buurt.

Universiteit met de buurt is een werkplaats voor onderzoek, actie en engagement in Maastricht Noordwest. In de Universiteit met de Buurt werken onderzoekers van de Universiteit Maastricht samen met buurtbewoners aan een gezonde en levendige buurt.

Het buurtteam van Universiteit met de buurt

Aanpak

Het nieuwe logo staat voor luisteren, communiceren en verbinden. Dat doen Universiteit Maastricht en buurtbewoners van Maastricht Noordwest samen. Het logo en nieuwe kleurenschema vormen de leidraad om alle pagina’s en functionaliteiten op de website met elkaar in verbinding te brengen. Het webdesign is zacht, toegankelijk en geeft een goede eerste indruk van wat deze mensen samen allemaal doen.

Schets logo van Universiteit met de buurt
Symbool logo van Universiteit met de buurt
Logo van Universiteit met de buurt
Website van Universiteit met de buurt
Mobiele website van Universiteit met de buurt

We hebben een zeer prettige samenwerking met René bij de ontwikkeling en onderhoud van onze website Universiteit met de Buurt. René begrijpt goed wat de functie is van de website voor ons werk, denkt mee over de vertaling van onze wensen in inhoud en vorm, en geeft ons suggesties voor versterking van de inhoud. Hij is altijd bereikbaar voor overleg en bereid tot snelle acties. Onlangs is de vormgeving gemoderniseerd, en de website is weer heel mooi geworden. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Klasien Horstman - Universiteit met de buurt

Klasien Horstman review over Webdesign René Veugen

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer