Categorie Website

Nieuwe WordPress website voor Tognology

Als gedreven data analist heeft Ton Tognolli een vernieuwd concept ontwikkeld dat complexe datamodellen vertaalt naar inzichtelijke informatie. Dit helpt organisaties bij het in kaart brengen en analyseren van data, die vervolgens wordt omgezet in praktische verbeteracties.

“René heeft mijn website gebouwd en ik kan niet anders zeggen dat de samenwerking uitermate goed is bevallen. René pakt zaken snel en vakkundig op. Ook de integratie met mijn Marketing Automation platform wist hij op relatief eenvoudige wijze te integreren. Ook de samenwerking met de vormgever en copywriter liepen soepel. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan hem van harte aanbevelen.”

Logo van Tognology
Behoefte

Tognology had door Patrick Vogt van Design Oder Nicht Sein een huisstijl en website ontwerp laten maken. Naar aanleiding van een eerdere (prettige) samenwerking, kreeg ik de vraag om zijn website te bouwen. Het moest een volledige showcase worden voor zijn datatools, die hij ook voor zijn (toekomstige) klanten inzet.

Aanpak

In het begin heb ik samengezeten met Patrick om het ontwerp te bespreken en gezamenlijk nog verbeterpunten te vinden. Daarna ben ik gaan kijken naar de meeste efficiënte oplossing om het ontwerp in WordPress te bouwen.

Resultaat

Tijdens de realisatie heb ik geregeld met Tognology gebrainstormd om de website verder uit te bouwen en nog extra functionaliteiten toe te voegen. Zijn Data Driven Marketing tool(s) wist ik uiteindelijk ook netjes in de website te integreren.

Vormgeving concept van website Tognology
Realisatie van website Tognology

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk