Sterke website voor sterke verhuizers

Sterk Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Eijsden, vlakbij Maastricht. Maar ze zijn actief in Limburg en heel Nederland. Ze bieden een verhuisservice op maat, montageservice, handyman diensten, inboedelopslag, ontruimingen en verhuiswagen verhuur. Met als doel verhuizen ontspannen en gemakkelijk te maken.

Het team van Sterk Verhuizingen
Behoefte

Sterk Verhuizingen wilde een nieuwe website gebaseerd op hun nieuwe logo en huisstijl. De wens was dat de website voldeed aan de elementen waar zij als bedrijf voor staan: modern, jong, sterk en innovatief. Belangrijke behoeftes waren dat de bezoeker snel een goede en betrouwbare indruk krijgt (reviews) en in 1 knop een offerte kan aanvragen (call-to-actions).

Aanpak

Met Sterk Verhuizen zijn COPYWREBEL en ik samengekomen voor een plan van aanpak en brainstormsessie. Daarin werden alle wensen en behoeften bekend. COPYWREBEL heeft zich beziggehouden met de contentcreatie en zoekwoordenanalyse. Ik ben op zoek gegaan naar inspiratie voor het design van de website. Door middel van een moodboard heb ik de positieve feedback meegenomen in mijn 1e opzet voor de website. Vervolgens heb ik met COPYWREBEL veel samengewerkt om de content op een zo optimaal mogelijke manier onder de aandacht te brengen bij de bezoeker. En dat in de mooie huisstijl van Sterk Verhuizingen. Extra aandacht heb ik ook gegeven aan de diensten, call-to-actions, reviews en de iconen van het wagenpark van Sterk Verhuizingen. Tot slot heeft Contrastique de foto’s gerealiseerd, zodat de website ook werd voorzien van eigen fotografie.

Website Sterk Verhuizingen op laptop
Website Sterk Verhuizingen op mobiel
Kleine transport iconen van Sterk Verhuizingen
Grote transport iconen van Sterk Verhuizingen
Het team van Sterk Verhuizingen in boxen

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk