Star Mobile

Toegankelijke website voor telefoonwinkel in Maastricht.

Star Mobile is opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekende telefoonwinkels van Maastricht. Ze zijn dé allround specialist als het gaat om vrijwel alle mobile devices. Van reparatie tot verkoop en refurbished telefoons.

Reza Nouri voor zijn telefoonwinkel Star Mobile

Aanpak

Het logo is gemoderniseerd om een tijdloze uitstraling te realiseren. Vervolgens is dit in een lijn doorgetrokken in de nieuwe huisstijl: van briefpapier tot aan bestickering van de voorgevel.

De nieuwe website heeft een duidelijke structuur en is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Alle webteksten zijn door een copywriter geschreven. Het frisse webdesign heeft een persoonlijk en vriendelijk karakter. En het principe “less is more” wordt zowel visueel als inhoudelijk toegepast. De hoge Google reviews komen op meerdere plekken aan bod en bevestigen de goede service en betrouwbaarheid van Star Mobile.

Logo van Star Mobile met grid-lijnen
Webdesign Star Mobile accessoires pagina
Webdesign Star Mobile iPhone camera reparatie pagina
Mobiele website van Star Mobile, reparatie pagina
Mobiele website van Star Mobile, veelgestelde vragen pagina

Sinds 2020 een fijne samenwerking met René. Dit jaar (2023) werd het tijd voor een nieuwe website van Star Mobile. Heel blij mee, bedankt René!

Reza Nouri - Star Mobile

Reza Nouri review over Webdesign René Veugen

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer