Evelyne: een kritische meedenker

SOFA is een trendy plek in Maastricht om in een relaxte sfeer te genieten van eten en drinken in de brasserie, bar, restaurant of terras. In een rustige omgeving waar de mooie natuur en de stad samenkomen en één geheel vormen. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje, een uitgebreide lunch of een gangendiner.

“René luistert en vertaalt in de website het beeld dat jij voor ogen hebt. Hij denkt mee, is kritisch en na oplevering blijft hij meedenken om up-to-date te blijven.”

Team SOFA Maastricht
Behoefte

SOFA wilde graag een nieuwe website die voldeed aan de nieuwe trends op het gebied van webdesign, rekening houdend met wat zij wilden uitstralen: Kwaliteit en toegankelijkheid. Ook de menukaart moest opnieuw ontworpen worden.

Aanpak

Na brainstormsessies heb ik een mooie, strakke en duidelijke website gerealiseerd. De sfeer en impressie heb ik beter naar voren weten te brengen waardoor er meer beleving gecreëerd wordt. De menukaart is zowel digitaal als in offset drukwerk ontworpen, allemaal in dezelfde herkenbare stijl als de website. Ook heb ik het reserveringssysteem gekoppeld dat veel werk uit handen neemt.

Website SOFA Maastricht op laptop
Website SOFA Maastricht op mobiel
Menukaart SOFA Maastricht

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk