Nieuwe WordPress website voor Sensi Sensoren

Bewoners aan de Knoppen wordt gesubsidieerd vanuit de Nederlandse overheid en Europese Unie. Het projectteam bestaat uit de bedrijven Huygen Installatie Adviseurs, BouwhulpGroep, Alliantie+ en Durocan. Zij willen meer aandacht genereren voor renoveren en het begrijpen van de kwaliteit van huizen en het binnenklimaat. Vanuit deze gedachte zijn de Sensi Sensoren ontstaan: een eenvoudige en laagdrempelige manier om hier inzicht in te verschaffen en op om grotere schaal mensen te helpen met renovatie keuzes.

“Fijn om mee samen te werken en alles is netjes op tijd opgeleverd.”

Verschillende Sensi Sensoren
Behoefte

Huygen Installatie Adviseurs contacteerde mij dat ze behoefte hadden aan een website voor het Sensi Sensoren project. De website moest vooral simplistisch en overzichtelijk zijn. De integratie naar Instagram was vooral belangrijk, maar ook de FAQ-pagina die door Google als FAQ-snippets snel geïndexeerd moest worden. Dit was ook meteen het geval.

Aanpak

Na telefonisch contact en een persoonlijk gesprek met Huygen Installatie Adviseurs maakte ik een moodboard uit deze input. Daarna kreeg ik feedback en ben ik de voorpagina gaan ontwerpen. Nadat dit geaccepteerd was, heb ik de rest van de pagina’s ontworpen en gebouwd.

Sensi Sensoren moodboard voor inspiratie website
Sensi Sensoren FAQ's Rich Snippet op Google
Sensi Senoren website op laptop

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk