Sander: servicegericht en betrouwbaar webdesign

Sander Kleikers Media is het bedrijf van journalist Sander Kleikers. Hij werkt als dagvoorzitter, commentator, presentatiecoach en schrijver. Hij is/was betrokken bij onder andere L1, Eurosport en Radio 1.

“René is een hele creatieve webdesigner. Hij denkt mee en komt met eigen voorstellen. Bovendien is hij servicegericht en betrouwbaar. René maakte mijn website en bedrijfslogo waar ik nog steeds geregeld complimenten voor krijg. En die geef ik hierbij graag door aan de professional zelf!”

Sander Kleikers in zijn kantoor
Behoefte

Een nieuw bedrijfslogo, een moderne website met blog en grafisch drukwerk.

Doel

Een website die voldeed aan de webdesign trends, waarbij ruimte gecreëerd kon worden voor een blog.

Aanpak

Met Sander heb ik samengezeten om zijn wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar inspiratie om een logo voor hem te realiseren. Zijn initialen moesten hierin voorkomen. Nadat het logo was gerealiseerd heb ik een visitekaartje ontworpen en vervolgens ben ik aan zijn website begonnen. Na enkele feedbacksessies op tussentijdse resultaten heb ik een website gerealiseerd waar we samen zeer tevreden over waren.

Begin 2020 hebben wij nog eens samengezeten en kritisch gekeken naar de website. Toen hebben we zijn diensten en foto’s van updates voorzien, enkele vormgeving-optimalisaties toegepast en een Facebook integratie gerealiseerd, zodat de bezoeker nog sneller ziet waar hij actief is.

Logo van Sander Kleikers Media
Visitekaartje voor- en achterkant van Sander Kleikers Media
Website Sander Kleikers Media op laptop

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk