Geboortekaartje Sam

Op 3 juli 2018 is de mooie en gezonde Sam geboren. Zijn ouders, Sjoerd en Nancy, zijn gelukkig dat zij nu dagelijks kunnen genieten van hun mannetje.

“René heeft onze geboortekaartjes gemaakt. We zijn een avond bij hem thuis geweest en hebben onze ideeën aan hem uitgelegd. René dacht goed met ons mee en kwam zelf ook met leuke ideeën. Binnen 2 weken waren de conceptkaartjes klaar en helemaal naar onze wens. Met René kun je afspraken maken, de geboortekaartjes zijn allemaal op tijd verstuurd. Daarnaast heeft hij overal voor gezorgd, zodat wij van onze pasgeboren zoon konden genieten. We kunnen hem iedereen aanraden!”

Sam ligt in een hart van wenskaarten
Behoefte

Voor de geboorte kwamen zij met de vraag of ik het geboortekaartje voor Sam wilde ontwerpen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Aanpak

Eerst heb ik met beide ouders samengezeten om hun wensen te bespreken. Zij hadden al inspiratie opgedaan en wilden enkele elementen en teksten toepassen. De icoontjes heb ik als eerste ontworpen, waaronder de exacte geboortetijd en een subtiele hint naar Ajax Amsterdam (wens van de vader). Verder heb ik een mooi lettertype en passende kleuren gebruikt. Ook stond de geboortedatum op een apart kaartje dat met een touwtje verbonden was aan het geboortekaartje zelf.

Geboortekaartje van Sam
Geboortekaartje van Sam achterkan
Kruis op geboortekaartje van Sam hint naar Ajax Amsterdam

S.Label

Naar aanleiding van het door mij ontworpen geboortekaartje voor Sam, heeft S.Label een koffertje ontworpen in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Check S.Label voor meer inspiratie!

Koffertje ontwerp in de stijl van het geboortekaartje van Sam

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk