De passie voor mode en reizen in beeld voor Riviera Retro

Evelyne heeft een passie voor vintage, mode en reizen. De modepassie is ontstaan als klein meisje, opgroeiende in de modezaak van haar ouders. Na een aantal jaren in het buitenland en verschillende carrières op business- en modegebied, besloot ze om Riviera Retro te starten. Hier brengt ze haar passies voor mode en reizen samen. Zij helpt bij het bepalen van kledingstijlen, ordenen van kledingkasten (closet make-over) en bij het shoppen voor mooie outfits.

“Zeer deskundig advies van het begin tot het einde. Uitermate accuraat en ook heel belangrijk is de prettige en informele samenwerking. Kortom, ik raad René Veugen ten zeerste aan.”

Evelyne van Riviera Retro aan de telefoon
Behoefte

Complete huisstijl en nieuwe website waaruit de passie voor mode en reizen goed blijkt.

Aanpak

Samen heb ik met Evelyne meerdere keren samen gezeten om de behoeften en wensen goed in kaart te brengen. Uiteindelijk ben ik een weg ingeslagen met een eigen ontwerp wat ik heb doorgevoerd in haar huisstijl. Van de website waar ze haar nieuwe blogs kan plaatsen en met nieuwe mensen in contact kan komen tot het visitekaartje dat zij kan afgeven bij netwerkbijeenkomsten.

Visitekaartje van Riviera Retro in herkenbare huisstijl
WordPress website van Riviera Retro op laptop
WordPress website van Riviera Retro op mobiel
Update 2019

Op 6 september 2019 heeft Riviera Retro een nieuwe boetiek geopend in Maastricht. Hierbij is er ook gelijk een nieuwe huisstijl ontstaan die ik heb doorgevoerd in de website. Zo heeft ze overal dezelfde uitstraling.

Evelyne Kleikers bij de nieuwe boutique van Riviera Retro

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk