Qonnect Fasteners

Moderne website met klantenportaal voor wereldwijde speler in blindklinktechniek.

Al meer dan 40 jaar is Qonnect toonaangevend op het gebied van blindklinknagels, blindklinkmoeren en bijbehorende klinkgereedschappen. Met verschillende Qonnect verkooplocaties en uiteenlopende distributeurs in heel Europa, kunnen ze de volledige Europese markt voorzien.

Magazijn van Qonnect Fasteners

Aanpak

In samenwerking met de Mannen van 80 is er een nieuwe website gecreëerd, volledig gebaseerd op de re-branding van Qonnect. De identiteit van Qonnect komt hierdoor beter naar voren. Ook kunnen efficiëntere marketingcampagnes worden uitgevoerd. De nieuwe look en feel maakt het uitgebreide productassortiment een stuk gebruiksvriendelijker en daarnaast is het beveiligde klantenportaal verbeterd. Hierin kunnen klanten alle recente voorraden en technische tekeningen bekijken.

Mobiele website van Qonnect Fasteners
Website van Qonnect Fasteners
Sfeerfoto van Qonnect Fasteners
Productpagina op de mobiele website van Qonnect Fasteners

In our corporate identity transition, Webdesign René Veugen was an excellent partner. Their knowledge level and previous experiences resonate in their current performance. Our website smoothly transformed and contacts with our advertising agency and our organization were swift & professional. A great partner to have in our business team.

Dennis Bovens - Qonnect Fasteners

Dennis Bovens review over Webdesign René Veugen

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer