Concept- en huisstijlontwikkeling en een nieuwe website voor Qeske

Qeske is een gemeenschap waar onderwijs, toegepaste wetenschappelijke instellingen, universiteiten en bedrijven samen één natuurlijk ecosysteem vormen. Dit ecosysteem vormt nieuwe (academische) leerlijnen en creëert nieuwe startups, projecten en unieke samenwerkingen op een organische manier. Ontstaan in Kerkrade met vestigingen in Maastricht, Vaals en en Heerlen.

Alle Qeske-locaties
Behoefte

Conceptideeën, ontwerpen, bedrijfsnaam, gehele huisstijl en een nieuwe website. De website is twee keer vernieuwd naar aanleiding van bepaalde ontwikkelingen rondom Qeske.

Doel

Het doel was om Qeske fysiek en digitaal bekender te maken. Vooral nieuwsgierigheid opkweken bij alle geïnteresseerden met een universele, herkenbare huisstijl.

Aanpak

Bij Qeske was ik vanaf het eerste begin betrokken. Verschillende bijeenkomsten, brainstormsessies en ontwerpen hebben geleid tot de naam Qeske. Daarnaast heb ik de gehele huisstijl ontworpen en twee keer een nieuwe website gemaakt. Bij 3 locaties van Qeske is mijn ontworpen logo ook duidelijk te zien op het gebouw. Ik ben hier twee dagen in de week werkzaam. Meer moois zal snel volgen!

Logo concepten Qeske
Gele logo Qeske
René Veugen in trui met Qeske logo erop
Trots Qeske neemt prijs in ontvangst
Website Qeske

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk