WordPress website en logo voor PCiD

PCiD, onderdeel van de Qeske-community, ontwikkelt klant specifieke elektronica en software. Of het nu gaat om een compleet nieuw productdesign of een PCB lay-out. Door hun ervaring op het gebied van elektronica en software ontwerp kunnen zij altijd een gepaste oplossing aanbieden of het product geheel realiseren.

“Goede interviewtechnieken om tot juiste resultaat te komen, gaat vervolgens precies te werk en blijft altijd kritisch op het resultaat. Na oplevering blijft René betrokken en is altijd in staat om binnen korte tijd nieuwe wensen uit te werken.”

Medewerker van PCiD
Behoefte

PCiD had nog geen website en wilde het logo graag vervangen. De website moest kort en krachtig uitstralen wie ze zijn en wat ze doen. Daarnaast moest hij passen bij het nieuwe ontworpen logo.

Aanpak

Ik heb met de eigenaren van PCiD interviews gehouden om zoveel mogelijk input te krijgen. Ook heb ik geïnventariseerd wie precies hun doelgroep is en wat hun behoeften en wensen zijn. Daarvan heb ik de resultaten op prioriteit gerangschikt. Vervolgens heb ik hiervan een moodboard gemaakt om nog meer feedback uit de medewerkers te halen. Ik ben een aantal varianten logo’s gaan schetsen die verscheidende optimalisatiefases hebben doorstaan, om uiteindelijk tot het definitieve logo te komen.

Voor de website ben ik op zoek gegaan naar gerelateerde websites, heb ik intern het bedrijf geanalyseerd en nieuwe trends op het gebied van webdesign gehanteerd. Uiteindelijk heb ik een website gerealiseerd die optimaal is getest door de medewerkers en de doelgroep.

Aantal concepten van het logo van PCiD
Definitieve logo van PCiD
Visitekaartje van PCiD
Laptop toont website van PCiD

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk