Categorie

Logo en visitekaartje voor Le Goût - Private Chefs

Een chef die speciaal voor u kookt... hoe geweldig klinkt dat? Yves Meertens van Le Goût - Private Chefs verzorgt een heerlijke culinaire avond bij u thuis. Ideaal voor een intieme avond met familie of vrienden.

“Webdesign René Veugen heeft voor mijn nieuwe bedrijf de visitekaartjes en het logo ontworpen. Perfecte service en staat open voor feedback. Erg professioneel en ervaren in het werk wat hij doet!”

Wijnglas van Le Goût - private chefs
Behoefte

Le Goût - Private Chefs had behoefte aan een nieuw logo, waar de volgende elementen in verwerkt moesten worden: zeevruchten, bordeauxrood en modern. Dit heb ik aangehouden als basis en ben daarmee verder gaan optimaliseren.

Aanpak

Ik ben op zoek gegaan naar inspiratie naar aanleiding van zijn wensen. Op basis hiervan heb ik een moodboard gecreëerd en daar heeft Yves feedback op gegeven. Vervolgens heb ik een aantal varianten ontworpen en hebben we gezamenlijk een favoriet ontwerp gekozen. Deze heb ik verder geoptimaliseerd tot een definitief logo voor online en print. Uiteindelijk heb ik ook nog bijpassende visitekaartjes voor hem ontworpen.

Moodboard van Le Goût - private chefs
Logo van Le Goût - private chefs
Visitekaartje van Le Goût - private chefs

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk