Complete huisstijlontwikkeling en website voor Klussenbedrijf Purnot

Klussenbedrijf Purnot is specialist in kleine en grote werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk, verwarming, badkamer renovaties en meer. De persoonlijke benadering van Jan en Sem wordt door klanten gezien als prettig, professioneel en oprecht.

Medewerkers van Klussenbedrijf Purnot

“Door het uitstekende werk van Webdesign René Veugen hebben we een mooi logo en huisstijl die simpel maar duidelijk is. René heeft alles in korte tijd opgeleverd en dacht steeds mee hoe het nog beter kon. We zijn erg blij met onze vernieuwde uitstraling. Bedankt!”

Behoefte

Klussenbedrijf Purnot had behoefte aan een nieuwe huisstijl, omdat de oude niet meer voldeed aan hun wensen. Deze nieuwe huisstijl mocht verder worden toegepast op een simplistische website.

Aanpak

Allereerst heb ik een moodboard gecreëerd om inspiratie op te doen voor een logo. Daaruit heb ik een aantal conceptvarianten gemaakt. Na enkele feedback sessies en tussentijdse resultaten ben ik gekomen tot het definitieve logo. Daarna heb ik een huisstijl protocol opgezet. Daarin staat welke kleuren, lettertypes en bepaalde elementen consistent moeten worden gehanteerd. Dit is allemaal doorgevoerd in andere communicatiemiddelen zoals briefpapier, visitekaartjes en stickers.

Tenslotte was er behoefte aan een simpele website, waarop de bezoeker eenvoudig en snel ziet welke diensten zij aanbieden. Hierbij was het vooral belangrijk dat mensen gemakkelijk contact kunnen opnemen. Ik heb de huisstijl volledig doorgevoerd op de website in samenwerking met COPYWREBEL, die de content creatie en SEO optimalisatie heeft uitgevoerd.

Aantal concepten van het logo van Klussenbedrijf Purnot
Definitieve logo van Klussenbedrijf Purnot
Huisstijl van Klussenbedrijf Purnot
Smartphone toont website van Klussenbedrijf Purnot
Laptop toont website van Klussenbedrijf Purnot

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk