Jos: Together we will make it happen

In 2016 is Jos met zijn racefiets gevallen en heeft daar een dwarslaesie aan overgehouden. Na een jaar revalideren bij Adelante voelt hij zich sterk genoeg om zijn oude werk weer op te pakken als verbinder, motivator en projectleider. Jos is onder andere actief bij community-platform Qeske.

“Ik heb een prachtige huisstijl en website dankzij Webdesign René Veugen. René denkt mee en heeft veel ervaring, waardoor het een genot was om de website te maken. Hij kwam met mogelijkheden die goed aansloten bij mijn wensen. Het resultaat is perfect en kan altijd weer aangepast worden als behoeftes veranderen. Ik ben er heel happy mee.”

Jos en René in overleg
Behoefte

Een complete huisstijl (logo en visitekaartjes) en een website.

Doel

Het doel van de website ‘Jos on the Move’ is kennis delen en het onder de aandacht brengen van projecten. Door samen te werken met verschillende partijen kan deze kennis verder worden uitgebreid en kunnen de producten worden verbeterd.

Aanpak

Door de kleur oranje (favoriete kleur van Jos) overal te laten terugkomen heb ik een huisstijl en website ontwikkeld die bij Jos past. Het logo is een oranje wiel dat laat zien wat zijn mentaliteit is. Oranje staat namelijk voor emoties en eigenschappen die geassocieerd worden met onder andere energie, vitaliteit, optimisme en motivatie.

Symbolen van Jos on the move
Oranje wiel, symbool van Jos on the move
Visitekaartje van Jos on the move
Website van Jos on the move op mobiel
Jos zit op een kist naast zijn rolstoel in de gym

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk