Jermaine: geweldige nazorg

Jermaine Bosten is een grafisch ontwerper gespecialiseerd in User Experience Design en Cross Media Promotion. Hij woont in Kansas City (VS). In juli 2015 is hij afgestudeerd in Communication Multimedia Design aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht.

“Zoek je een harde werker die innovatief is en jouw website boven andere websites laat uitspringen, dan ben je bij René aan het juiste adres. René zorgt er ook voor dat jouw website alle nodige updates krijgt. De nazorg die hij levert is in mijn ogen geweldig en maakt hem tot de webdesigner die hij nu is.”

Zwart wit portretfoto van Jermaine Bosten
Behoefte

Jermaine wilde graag dat zijn gegevens en portfolio op een eenvoudige one page website werden getoond die aan de webdesign normen voldeed van 2015/2016.

Aanpak

Door goed te luisteren naar zijn wensen en de webdesign trends mee te nemen in het ontwerp heb ik een overzichtelijke one page website gerealiseerd. Deze website heeft er onder andere voor gezorgd dat Jermaine zichtbaar werd en een baan heeft gekregen bij één van de grootste ‘healthcare providers’ van Amerika.

Laptop toont wordpress website met portfolio van Jermaine Bosten
One-page WordPress website van Jermaine Bosten op mobiel

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk