Spandoek realiseren voor internationaal bedrijf/product

Innoseal is de fabrikant en distributeur van het populaire Innoseal® Zaksluit Systeem. Zij bieden de meest innovatieve sluitoplossing voor veel industrieën in meer dan 150 landen, zoals: bakkerijen, voedselveiligheid instanties, productiebedrijven, zeevruchten, processors, bloemen en vele anderen.

“Voor een internationale organisatie gericht op zowel B2B als B2C, heeft hij iedere essentie gegrepen van onze producten, doel en denkwijze, en heeft een prachtige spandoek ontworpen voor op onze voorgevel. Een goed verstaander heeft maar een half woordje nodig; dààrom is het zo aangenaam om met René samen te werken. Creatieve ideeën communiceren is lastig, maar René snapt het gewoon en maakt er iets werkbaars van.”

Innosealer van Innoseal®
Behoefte

Innoseal wilde graag een spandoek hebben voor op hun voorgevel bij het hoofdkantoor in Veghel. Het spandoek moest voldoen aan de huidige huisstijl, waarbij het product centraal staat en de boodschap ludiek, internationaal en herkenning weergeeft.

Aanpak

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek in Veghel hebben we een brainstormsessie gehouden over welke elementen wel en niet op het spandoek moesten komen. Ook heb ik een moodboard gecreëerd, zodat we inspiratie kregen voor ideeën. Daarna heb ik een aantal opzetten gemaakt waarin het product Innoseal® centraal stond in een soort retro 80 concept. Dit vonden we samen een hele goede opzet. Toch heb ik uiteindelijk het spandoek nog wat meer in de huisstijl gecreëerd van Innoseal.

Moodboard voor Innoseal spandoek
Eerste concept spandoek Innoseal®
Rechterzijde van het Innoseal® spandoek
Linkerzijde van het Innoseal® spandoek
Spandoek van Innoseal®

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk