Innoseal

Enorm spandoek met retro touch voor de fabrikant van INNOSEAL® zakkensluiter.

Innoseal is de fabrikant en distributeur van het populaire Innoseal® Zaksluit Systeem. Zij bieden de meest innovatieve sluitoplossing voor veel industrieën in meer dan 150 landen, zoals: bakkerijen, voedselveiligheid instanties, productiebedrijven, zeevruchten, processors, bloemen en vele anderen.

Spandoek Innoseal

Aanpak

Het nieuwe spandoek voor de voorgevel van het hoofdkantoor is volledig in de bestaande huisstijl gerealiseerd. De boodschap is laagdrempelig en ludiek. Vooral niet te veel poespas. Er was nog ruimte voor eigen creativiteit, dus het ontwerp heeft een lichte retro touch gekregen. Uiteraard staat het product centraal, waardoor mensen het snel herkennen.

Moodboard Innoseal
Eerste concept Innoseal
Linkerzijde Innoseal
Rechterzijde Innoseal

Voor een internationale organisatie gericht op zowel B2B als B2C, heeft hij iedere essentie gegrepen van onze producten, doel en denkwijze, en heeft een prachtige spandoek ontworpen voor op onze voorgevel. Een goed verstaander heeft maar een half woordje nodig; dààrom is het zo aangenaam om met René samen te werken. Creatieve ideeën communiceren is lastig, maar René snapt het gewoon en maakt er iets werkbaars van.

Monique Aarts - Innoseal

Monique Aarts review over Webdesign René Veugen

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer