Categorie Website

WordPress website voor Greijn Forming Solutions

Greijn Forming Solutions (GFS) is al 50+ jaar dé specialist in het vacuümvormen van maatwerk kunststof producten voor diverse branches en toepassingen en is gevestigd in Reuver (Noord-Limburg).

Het team van Greijn Forming Solutions
Behoefte

De uitstraling van Greijn was verouderd en de website voldeed niet meer aan de huidige trends op het gebied van webdesign. Onze projectgroep - bestaande uit Patrick Vogt (Design Oder Nicht Sein), Yara Purnot (COPYWREBEL), Ton Tognolli (Tognology) en mijzelf - kreeg de opdracht om Greijn online op de kaart te zetten en de uitstraling te moderniseren.

Aanpak

Tijdens een persoonlijk gesprek op locatie hebben we kennisgemaakt met Han Dirks, directeur van GFS. Middels een prettig gesprek en een interessante rondleiding door de productiehal kregen we een betere indruk van het bedrijf. Na een brainstorm, waarin wensen en behoeften bekend werden, is Patrick het ontwerp gaan maken. Dit hebben we naderhand nog samen gefinetuned. Yara ging aan de slag met de contentcreatie. Uiteindelijk ben ik het ontwerp gaan nabouwen en heb ik verder gefinetuned om alles naar tevredenheid van GFS te krijgen.

Ontwerp website door Design Oder Nicht Sein
Realisatie website door Webdesign René Veugen

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk