LEGO huisstijl en website voor Foolish Bricks

Foolish Bricks is de plek op het internet waar een surrealistisch Lego-universum zijn thuis heeft gevonden. Gedurende de dag (en de meeste avonden en sommige nachten) werkt de persoon hierachter als medisch specialist in Maastricht. En hoewel dat hem een heel interessant leven geeft, begint de ontspanning pas als hij met zijn 'dwaze stenen' zijn fantasiewereld tot leven brengt.

“Om te beginnen is het erg prettig werken met René. Voordat we met elkaar in zee gingen, werd er uitgebreid geïnventariseerd wat de wensen en mogelijkheden waren. Hierbij was hij eerlijk en vooral realistisch. Vervolgens creëerde hij, rekening houdend met eventuele feedback en volledig transparant, een moderne website die aan mijn wensen voldeed. Hij is laagdrempelig, heeft een erg persoonlijke aanpak en blijft geïnteresseerd, ook als de werkzaamheden klaar zijn.”

LEGO poppetje, het symbool van Foolish Bricks
Behoefte

Huisstijl en website die past bij Foolish Bricks en de persoon erachter.

Aanpak

Foolish Bricks heeft een naslag van honderden comics en fotografie die overzichtelijk op de website voor de liefhebbers moest worden weergegeven. Na een aantal brainstormsessies heb ik een ontwerp gemaakt waarin dit de prioriteit had. De vormgeving van de website is gebaseerd op zijn logo en hobby: LEGO.

WordPress website van Foolish Bricks op mobiel
WordPress website van Foolish Bricks op desktop

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk