Foolish Bricks

Rebranding en nieuwe website voor Foolish Bricks.

Foolish bricks is een website gewijd aan alle facetten van storytelling middels LEGO fotografie. Op de site staan uitgebreide tutorials, Lego-strips en uiteraard vele LEGO foto’s. De site is het resultaat van een enigszins uit de hand gelopen hobby. Plezier, fantasie, verhalen en ongecompliceerd vermaak staan op de voorgrond.

Storytelling van Foolish Bricks

Aanpak

Het bestaande logo (Dwaas) heeft een update gekregen: animerend, met een knipoog verwijzend naar de Frankenstein Lego-figuur. Een aantal varianten (storytelling) komen verder terug op de website. Foolish Bricks heeft een naslag van honderden comics, tutorials en fotografie die overzichtelijk op de website worden weergegeven. Daar is voor gekozen met een nieuw en fris kleurenschema, waarin ook meer de koppeling is gelegd met de socials.

Mobiele website van Foolish Bricks
Website van Foolish Bricks

Met deze update is Foolish Bricks weer helemaal bij de tijd. Ik heb René benaderd omdat ik zijn persoonlijke benadering erg waardeer. Hij denkt mee over de doelen voor de update en is realistisch over wat wel en niet mogelijk is. Ik wilde meer focus op storyteling ingepakt in een frisse, vrolijke website. René ontwierp een bijpassende, moderne layout, met als kers op de taart een geweldig nieuw logo. Al met al ben ik uitermate tevreden en kan ik René bij iedereen aanraden.

Dwaas - Foolish Bricks

Dwaas review over Webdesign René Veugen

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer