Nieuwe huisstijl en WordPress website voor COPYWREBEL

Yara Purnot van COPYWREBEL is een SEO Copywriter en Content Marketeer. Ze is gespecialiseerd in copywriting, SEO en content marketing. We pakken veel projecten samen op. Op die manier kunnen we complete websites aanbieden, die bestaan uit een uniek ontwerp, krachtige content en goede techniek. Mochten er overige wensen zijn, zoals foto’s, video of social media, dan schakelen we daar specialisten uit ons netwerk voor in.

“René luistert, is oprecht, denkt mee en komt met sterke suggesties. Toen ik een huisstijl nodig had, begreep hij meteen wat ik wilde. Zijn oog voor detail en engelengeduld hebben uiteindelijk geleid tot een strak logo, professioneel visitekaartje en duidelijke templates. Daarnaast heb ik een mooie website die snel en gebruikersvriendelijk is. Ik kan René aan iedereen aanbevelen!”

COPYWREBEL logo
Behoefte

Yara startte in 2019 haar eigen bedrijf als copywriter. Zij had behoefte aan een huisstijl en website voor haar nieuwe bedrijf COPYWREBEL.

Aanpak

Nadat ik een moodboard had gecreëerd zijn we (na vele tussentijdse resultaten) tot het definitieve logo gekomen. Daarna volgde de algehele huisstijl, waaronder ook visitekaartjes en briefpapier templates. Vervolgens zijn we de website gaan oppakken. Deze moest minimalistisch zijn, waar content belangrijk was zonder dat het een overload aan informatie zou worden. Haar werk, relaties en partners tonen een mooi portfolio, vandaar dat dit prominent de aandacht heeft op de website.

COPYWREBEL Moodboard voor inspiratie logo
COPYWREBEL visitekaartje
COPYWREBEL website op laptop

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk