COPYWREBEL

Een classy uitstraling voor rebelse copywriter.

Yara Purnot van COPYWREBEL is een SEO Copywriter en Content Marketeer. Ze is gespecialiseerd in copy, SEO en content. Samen met Webdesign René Veugen werkt COPYWREBEL aan de online uitstraling van veel verschillende bedrijven in Limburg én daarbuiten.

Logo COPYWREBEL

Aanpak

Het nieuwe logo is simpel maar stijlvol. De gouden/koperen gradiënt geeft meteen een classy indruk. Dit komt ook subtiel terug in de minimalistische website. Wit en zwart vormen de basis. De look & feel is strak, clean en ingetogen. Precies zoals Yara het graag wil. De zwarte lijntjes en blokken creëren een stoerder effect. Daarnaast hebben de klanten en de partners een prominent plekje gekregen en staat het werk in een mooi portfolio.

Visitekaartje COPYWREBEL
Mobiele website COPYWREBEL
Website COPYWREBEL

René luistert, is oprecht, denkt mee en komt met sterke suggesties. Toen ik een huisstijl nodig had, begreep hij meteen wat ik wilde. Zijn oog voor detail en engelengeduld hebben uiteindelijk geleid tot een strak logo, professioneel visitekaartje en duidelijke templates. Daarnaast heb ik een mooie website die snel en gebruikersvriendelijk is. Ik kan René aan iedereen aanbevelen!

Yara Purnot - COPYWREBEL

Yara Purnot review over Webdesign René Veugen

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer