Nieuwe visitekaartjes en WordPress website voor Alde Caerte

Alde Caerte organiseert diverse stadswandelingen in Maastricht, voor kleine en grote groepen. Gastheer Gilbert Peters vertelt met veel enthousiasme over het heden en verleden en laat mensen de rijke Maastrichtse historie op een bijzondere manier herbeleven.

“René heeft recent mijn website gebouwd en ik kan alleen maar zeggen dat ik uitermate tevreden ben over de samenwerking en het eindresultaat! René denkt mee, duikt in je vakgebied, is deskundig en erg creatief in het bedenken van oplossingen. Daarnaast heeft mij een aantal zeer goede suggesties aan de hand gedaan, waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ik kan hem derhalve van harte iedereen aanbevelen!”

Gilbert Peters met groep wandelaars
Behoefte

Gilbert Peters van Alde Caerte Stadswandelingen had behoefte aan een website, omdat hij steeds meer stadswandelingen organiseert. Ook kreeg hij vaak de vraag waarom hij nog geen website had. Belangrijk voor hem was dat de website een unieke uitstraling kreeg en hij zich kon onderscheiden van de bekende organisaties die rondleidingen in Maastricht organiseren.

Aanpak

In het eerste gesprek met Gilbert kwam naar voren dat hij ook behoefte had aan een copywriter die vooral zijn specifieke wandelingen goed zou presenteren. Hiervoor heb ik COPYWREBEL ingeschakeld. Eerst ben ik inspiratie gaan opdoen en heb ik een moodboard gemaakt. Aan de hand daarvan ben ik begonnen met het ontwerp van de homepage. Dit sprak Gilbert meteen aan.

Resultaat

Deze lijn heb ik doorgetrokken naar de rest van de website, waar vooral de themawandelingen, gezelligheid (maar informatief), mooie foto’s en social media centraal staan. Tenslotte heb ik ook het visitekaartje een update in vormgeving gegeven.

Moodboard van Alde Caerte Stadswandelingen
Visitekaartje van Alde Caerte Stadswandelingen
Alde Caerte Stadswandelingen website op een laptop
Alde Caerte Stadswandelingen website op een mobiel

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk