Alde Caerte

Een magnifieke website voor de leukste stadsgids van Maastricht.

Alde Caerte organiseert diverse stadswandelingen in Maastricht, voor kleine en grote groepen. Gastheer Gilbert Peters vertelt met veel enthousiasme over het heden en verleden en laat mensen de rijke Maastrichtse historie op een bijzondere manier herbeleven.

Maastricht centrum waar Alde Caerte o.a. actief is

Aanpak

De nieuwe website heeft een unieke uitstraling, waarbij de stadswandelingen centraal staan. Het webdesign is allesbehalve saai, want het enthousiasme straalt ervan af. Precies zoals een rondleiding door Alde Caerte ervaren wordt. De persoonlijke foto’s geven al een goed beeld van wat mensen kunnen verwachten. Daarnaast is de huisstijl doorgetrokken in het nieuwe visitekaartje met handige QR-code. Een ideale balans tussen klassiek en modern.

Website Alde Caerte
Mobiele website Alde Caerte
Visitekaartjes Alde Caerte

René heeft recent mijn website gebouwd en ik kan alleen maar zeggen dat ik uitermate tevreden ben over de samenwerking en het eindresultaat! René denkt mee, duikt in je vakgebied, is deskundig en erg creatief in het bedenken van oplossingen. Daarnaast heeft mij een aantal zeer goede suggesties aan de hand gedaan, waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ik kan hem derhalve van harte iedereen aanbevelen!

Gilbert Peters - Alde Caerte

Gilbert Peters review over Webdesign René Veugen

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer