Complete huisstijlontwikkeling en nieuwe WordPress website

Africa Travel Stories begeleidt een breder reizend publiek naar het hart van Sub-Sahara Afrika om de verbazingwekkende diversiteit van culturen, landschappen en dieren in het echt te ondervinden. Zij organiseren onder andere vakanties, rondreizen, stages en vrijwilligerswerk.

“You are simply the best and website disaster saviour. We are super proud and happy with your work. You promised and delivered first class services. We know sometimes we could have been annoying with our questions, but you still listened, advised and delivered. The Logo, Banner and website are nothing but stunning. Thank you!”

Annette Mulenga van Africa Travel Stories
Behoefte

Via Qeske kwam ik in contact met Annette Mulenga. Zij wilde graag een logo, complete huisstijl en website voor haar bedrijf Africa Travel Stories. Het doel was om potentiële reizigers een beter beeld te geven van alles wat Africa te bieden heeft en hoe Africa Travel Stories daarbij helpt. En dat allemaal in een mooie en herkenbare stijl.

Aanpak

Met Annette heb ik verscheidende keren samengezeten om achter haar wensen en behoeften te komen. We besloten al snel om ook gebruik te maken van de diensten van COPYWREBEL voor de contentcreatie en SEO-optimalisatie, zodat de belangrijke dienstenpagina’s goed aansloten bij de doelgroep.

Resultaat

Allereerst heb ik een moodboard gecreëerd op basis van de input van Annette. Daarna ben ik gekomen tot een logo, visitekaartje en briefpapier. Er is één universele huisstijl gehanteerd op elk middel. Uiteindelijk heb ik de website ontworpen en gebouwd voor Africa Travel Stories, allemaal in de nieuwe huisstijl van Africa Travel Stories.

Logo van Africa Travel Stories
Banner van Africa Travel Stories
Website van Africa Travel Stories

Geïnspireerd geraakt door mijn werk? Neem dan contact met mij op. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen.

Bekijk al mijn werk