Africa Travel Stories

Een indrukwekkende uitstraling voor Afrikaanse reisspecialist.

Africa Travel Stories begeleidt een breder reizend publiek naar het hart van Sub-Sahara Afrika om de verbazingwekkende diversiteit van culturen, landschappen en dieren in het echt te ondervinden. Van vakanties en rondreizen, stages en studeren tot vrijwilligerswerk en projecten en investeren en ondernemen. Annette regelt het allemaal.

Afrikaanse kinderen Africa Travel Stories

Aanpak

Afrika heeft zo veel moois te bieden. Het is Annette’s missie om mensen hiervan bewust te maken en ze te inspireren. De nieuwe huisstijl is geïnspireerd op Afrika, met de mooie natuurlijke kleuren uit het landschap. In de website wordt deze unieke beleving voortgezet. De kleurrijke uitstraling, scherpe foto’s en vlotte teksten maken het helemaal af. Tijd om je koffers te pakken en op reis te gaan!

Symbool logo Africa Travel Stories
Logo Africa Travel Stories
Website ontwerp Africa Travel Stories
Website Africa Travel Stories op mobiel

You are simply the best and website disaster saviour. We are super proud and happy with your work. You promised and delivered first class services. We know sometimes we could have been annoying with our questions, but you still listened, advised and delivered. The logo, banner and website are nothing but stunning. Thank you!

Annette Mulenga - Africa Travel Stories

Annette Mulenga review over Webdesign René Veugen

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer