Webdevelopment

Jouw onderneming online zichtbaar en vindbaar

Wil je een gebruiksvriendelijke website die jouw organisatie perfect vertegenwoordigd? Ik werk graag met je samen. Als webdeveloper ontwikkel ik jouw website volledig op maat, op basis van het webdesign. Webdevelopment doe ik met WordPress, omdat ik weet wat kan en hoe we het maximale eruit halen. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Uiteraard kun je voor het onderhoud en de hosting ook bij mij terecht. Veiligheid en snelheid staan altijd voorop.

Blanche Deal in het Sphinxkwartier

WordPress website bouwen

Als WordPress specialist heb ik 5+ jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites, van one-pagers tot en met technisch complexe omgevingen. WordPress biedt de flexibiliteit om iedere denkbare vormgeving te realiseren. Content, design en techniek stem ik exact op elkaar af, zodat de website goed functioneert op alle apparaten. Ook zijn er diverse koppelingen met andere systemen mogelijk, bijvoorbeeld via plug-ins.

Website optimaliseren

Onder website-optimalisatie behoren verschillende technische werkzaamheden, zoals snelheidsoptimalisatie, zoekmachine optimalisatie (SEO) en het verbeteren van de mobielvriendelijkheid (responsive design). Hiermee haal ik het beste uit je website, zodat de laadtijd, vindbaarheid en prestaties optimaal zijn. Ook werk ik samen met een SEO copywriter die de content kan optimaliseren of webcopy schrijft wanneer dat wenselijk is.

Het Sphinxgebouw in het Sphinxkwartier

Website onderhoud & hosting

Na oplevering van de website volgt nog een laatste stap: de nazorg. Jouw website heeft onderhoud nodig, zodat alles goed en veilig blijft functioneren. Hiervoor werk ik met een onderhoudscontract op maat. Ook kan ik ervoor zorgen dat jij zelf de website kunt beheren. En lukt iets niet, dan help ik je graag. Verder kun je de hosting onderbrengen bij mijn vaste hostingpartner voor genoeg opslagcapaciteit, een topsnelheid en 24/7 support.

Wordt jouw webdevelopment werkelijkheid?

Als het aan mij ligt wel. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn.

Neem contact op

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer