Webdesign

Jouw identiteit vertaald naar een sterk online concept

Heb je behoefte aan een (nieuw) webdesign voor jouw website? Die uitdaging ga ik graag aan. Als webdesigner creëer ik een ontwerp dat aansluit bij jouw visuele identiteit. Ik werk niet met standaard templates, maar creëer een uniek design op maat. Zo is jouw identiteit in de hele website terug te zien. Bovendien zorg ik tijdens webdevelopment voor een ideale balans tussen schoonheid en functionaliteit. Want naast online visitekaartje wil je ook goed vindbaar zijn.

De Mural in het Sphinxkwartier

Webdesign op maat

Webdesign is het ontwerpen van de voorkant (front-end) van een website. Een uniek concept legt de basis voor jouw complete website. In de conceptfase houd ik rekening met jouw doel en doelgroep. Communicatie is key. Een sterk webdesign legt de nadruk op geometrie, functionaliteit en simpelheid. En met een duidelijke structuur wordt de content optimaal weergegeven. Zo kan de bezoeker snel en makkelijk de informatie vinden.

UX/UI webdesign

UX & UI Design zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch zijn er duidelijke verschillen. Daarom nemen we beide concepten nadrukkelijk mee in de verschillende fases van het ontwerpproces. Bij User Experience Design draait alles om de gebruikerservaring: verwachting, beleving en gevoel staan centraal. User Interface Design speelt zich meer af op de voorgrond. Het is de eerste indruk die telt.

Lumière Cinema in het Sphinxkwartier

Mobile first webdesign

De laatste jaren zijn mobiele zoekopdrachten enorm gestegen. Daarom moeten websites mobile responsive, oftewel geschikt voor kleinere schermen, zijn. Maar mobile first design gaat nog een stapje verder. Ik begin met het ontwerpen van een mobiele versie van jouw website en laat deze op grotere schermen meeschalen in plaats van andersom. Het is rustiger, cleaner en focust op één specifiek onderdeel. Geen poespas, maar de essentie!

Wordt jouw webdesign werkelijkheid?

Als het aan mij ligt wel. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn.

Neem contact op

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer