Visuele identiteit

Jouw boodschap op de juiste manier gevisualiseerd

Ben je op zoek naar een eigen uitstraling voor jouw bedrijf? Daar wil ik je graag bij helpen. Als grafisch vormgever vertaal ik jouw wensen in een passende visuele identiteit. Of het nu gaat om een nieuw logo voor een startup, restyling van een bestaande huisstijl of ontwerpen van een webdesign. Samen ontwikkelen we visuele concepten die opvallen en aanspreken. Met creativiteit, originaliteit en aandacht voor details voorop.

Het Sphinx logo bij het oude pand

Logo ontwerpen

Een logo staat voor herkenning. Het is vaak de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Daarom is de eerste indruk heel belangrijk. Ik zeg altijd: less is more. Maar simpel is het niet! Er komt meer aan te pas dan alleen het samenvoegen van letters, kleuren en vormen. Jouw logo moet één geheel zijn en de juiste boodschap bevatten. Als een echte eyecatcher die direct de aandacht van de doelgroep trekt. Dat kan bijvoorbeeld met subtiele animaties, dé trend van nu.

Huisstijl ontwikkelen

Een huisstijl zegt in enkele seconden iets over een organisatie. Hieronder vallen alle visuele uitingen zoals de kleuren, vormen, lettertypes en fotografie. Een krachtige huisstijl zorgt voor een herkenbare visuele uitstraling, creëert meer naamsbekendheid en geeft je onderscheidend vermogen. Zo laat je op een professionele manier zien wie je bent en waar jouw bedrijf voor staat. En dat is de hele essentie van een visuele identiteit.

Landbouwbelang in het Sphinxkwartier

Grafisch ontwerp realiseren

Grafisch ontwerp is het visueel vormgeven van een merk, waarbij uitstraling en herkenbaarheid centraal staan. In dit creatieve proces creëren we een unieke visuele identiteit. Want we willen de presentatie van jouw bedrijf versterken. Van visitekaartjes, briefpapier en offerte/facturen templates tot en met brochures, posters en flyers. Met een krachtige, gevisualiseerde boodschap maak je offline én online het verschil!

Wordt jouw visuele
identiteit werkelijkheid?

Als het aan mij ligt wel. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn.

Neem contact op

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer