WordPress specialist René Veugen voor de hoge brug in Maastricht

Over René

Ik ben een WordPress specialist uit Maastricht

Iemand met een open mindset en persoonlijke touch. Altijd gericht op het leveren van kwaliteit. Voornamelijk gespecialiseerd in WordPress websites op maat. Maar er is meer. Als UX/UI designer focus ik op het gedrag van jouw potentiële klant. Want zo ontstaat de beste connectie tussen jouw product of dienst en jouw doelgroep. Daarnaast ben ik bedreven in grafisch ontwerp. Dus je kunt ook bij mij terecht voor het ontwerpen van je logo en huisstijl en grafisch drukwerk.

Na afronding van de opleiding Communication Multimedia Design aan Hogeschool Zuyd in Maastricht ben ik ruim 4 jaar geleden begonnen als zelfstandig webdesigner, grafisch ontwerper en UX/UI designer. Ik startte met webdesign en grafische vormgeving waarin UX&UI design ook uitgebreid aan bod kwam. Naderhand heb ik mij ontwikkeld tot WordPress specialist.

Ontwerpen die inspireren

Design dat overtuigt

Resultaten die verrassen

WordPress specialist; creativiteit is think outside the box

Inspireren, overtuigen en verrassen

Eén van de mooiste aspecten van mijn werk vind ik dat ik met allerlei soorten vakgebieden, bedrijven en mensen in aanraking kom. Commerciële of non-commerciële instellingen. Grote of kleine ondernemers. Jonge of oude mensen. Het maakt geen enkel verschil. Mijn werk heeft alles te maken met inspireren, overtuigen en verrassen. Het zijn dé drie kernelementen van mijn verhaal.

Zo ga ik te werk

Ik hou van eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid. Dat straal ik ook uit naar mijn klanten. Als we gaan samenwerken kun je het volgende van mij verwachten:

Persoonlijke kennismaking

Voordat ik te werk ga wil ik persoonlijk met je kennismaken. Vooral om naar je te luisteren én scherpe vragen te stellen. Want ik ben benieuwd naar jouw behoeftes en wensen. Elke situatie is anders en vraagt om een unieke aanpak.

Analyse, ontwerp en realisatie

Eerst analyseer ik de huidige situatie en de gewenste situatie. Er volgt een offerte met urenspecificatie en kosten. Indien akkoord maak ik de planning, verzamel ik informatie en onderzoek ik de doelgroep. Daarna ga ik op zoek naar inspiratie. Vervolgens lever ik de resultaten aan en kun je feedback geven. Dit herhalen we totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Evaluatie en nazorg

Essentieel in de nazorg is jouw feedback. Mijn doel is dat jij blij bent en je prettig voelt bij de producten die ik aanlever. Zo komen we pas echt vooruit. Uiteindelijk realiseren we een eindproduct dat bij je past en onderscheidend is. Tenslotte blikken we op alles terug in een evaluatiegesprek en kijken we wat we in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen.

Werk

Bekijk al mijn werk
Vrijblijvend contact opnemen