Webdesigner Maastricht

René Veugen...

Is iemand met een open mindset en persoonlijke touch. Altijd gericht op het leveren van kwaliteit. Voornamelijk gespecialiseerd in de creatie van een visuele identiteit en WordPress websites op maat. Maar er is meer. Als UX/UI designer zorg ik voor een professionele uitstraling en optimale gebruikerservaring. Dat zie je ook terug in mijn werk. Bedrijven groot of klein. Regionaal of internationaal. Ik wil er voor iedereen zijn.

Specifieke vorm logo WRV
René Veugen in Maastricht (Sphinxpassage)

Waar ik in geloof

Ik geloof in duurzame samenwerkingen. Voor mij betekent dit elkaar inspireren, ideeën uitwisselen en ervaringen delen. Zo halen we het beste uit elkaar. En creëren we de mooiste resultaten. Bovendien wil ik blijven leren en ontdekken. Zowel op menselijk en op zakelijk vlak. Dat is iets wat je samendoet. In een wereld die continu in beweging is.

lees mijn manifesto

Mijn werkwijze

Een bijzonder aspect van mijn werk is dat ik met allerlei soorten vakgebieden, organisaties en mensen in aanraking kom. Commerciële of non-commerciële instellingen. Grote of kleine bedrijven. Startende of ervaren ondernemers. Het maakt geen enkel verschil. Webdesign René Veugen is er voor iedereen.

Neem contact op

Kleine foto van René Veugen
logo Avance
logo Zuyd Hogeschool
logo SOFA Maastricht
logo Surplace Coffee
logo Ranpak
logo Hair by Roger
logo Bioactor
logo Qeske
logo Maastricht University
logo Qonnect
logo Coenen Sättele Architecten
logo Universiteit met de buurt

Wij plaatsen cookies om jouw bezoek een betere ervaring te geven.

lees meer