Grafisch ontwerp

We willen een boodschap overbrengen. En daar is meer voor nodig dan alleen een mooi grafisch ontwerp.

Jouw visuele identiteit sterker ontwikkelen? Daar kan ik bij helpen. Als grafisch vormgever vertaal ik jouw wensen of ideeën in passende ontwerpen. Of het nu gaat om een nieuw logo voor een startup of restyling van een huisstijl die al bestaat. Samen ontwikkelen we grafische ontwerpen die opvallen en aanspreken. Met creativiteit, originaliteit en aandacht voor details voorop.

Logo's

Een logo is vaak de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Daarom is een goede eerste indruk heel belangrijk. Maar het is niet simpel. Er komt meer aan te pas dan alleen het samenvoegen van letters, kleuren en vormen. Een logo moet één geheel zijn, de juiste boodschap bevatten en op een goede manier overkomen. Als een échte eyecatcher die direct de aandacht trekt.

Grafisch ontwerp; 4 logo's in zwart en groen
Grafisch ontwerp; bedrijfslogo in blauw

Bedrijfslogo ontwerpen

Wil je een bedrijfslogo laten ontwerpen? Omdat je een eigen bedrijf begint? Of omdat je huidige logo aan restyling toe is? Het is goed om hier aandacht aan te besteden. In overleg stellen we een moodboard samen om inspiratie op te doen. Zo krijg ik een beter beeld van welke richting jij op wil. Op basis van jouw input en wensen ontwerp ik enkele voorstellen. Het concept dat jou het meeste aanspreekt ga ik verder finetunen. Uiteindelijk creëer ik een bedrijfslogo dat exact laat zien wat jij wil uitstralen. Dat is het begin van je huisstijl.

Huisstijlen

Jouw huisstijl zegt in enkele seconden iets over jouw bedrijf. Het zijn visuele uitingen die worden uitgedrukt met een naam, logo, kleuren, vormen, lettertypes, beelden en taalgebruik. Een goede huisstijl zorgt voor een herkenbare visuele uitstraling, meer naamsbekendheid en geeft je onderscheidend vermogen. Je creëert een bepaald beeld rondom het bedrijf dat laat zien wie je bent en waar je voor staat.

Grafisch ontwerp; logo's van Qeske
Grafisch ontwerp; huisstijlontwikkeling

Huisstijlontwikkeling

Voordat ik de huisstijl kan gaan ontwerpen heb ik waardevolle informatie van je nodig. Ik wil precies weten wat je wil uitstralen, hoe je wil overkomen, wie je doelgroep is, welke kernwaarden je draagt en ga zo maar door. Pas als ik hier een goed beeld van heb start de huisstijlontwikkeling. We maken eerst afspraken over het aantal voorstellen en correctierondes. Daarna zal ik de briefing visueel vertalen in ontwerp. Vervolgens kun jij een keuze maken uit de concepten en werk ik deze verder uit. Dit is het uitgangspunt voor het ontwikkelen van de complete huisstijl.

Grafisch drukwerk

Naast het ontwikkelen van je logo en huisstijl kun je ook bij mij terecht voor al je grafisch drukwerk. Alle bestanden van logo’s en beeldmerken worden in verschillende varianten bij je aangeleverd en zijn geschikt om bij de drukker te laten printen.

Grafisch ontwerp; grafisch drukwerk cover van Natufog
 • Visitekaartjes
 • Briefpapier
 • Enveloppen
 • Offertes en facturen templates
 • Brochures
 • Flyers/folders
 • Posters
 • Banners
 • Menukaarten
 • Stickers
 • Magazines
 • Overig drukwerk
Bekijk al mijn grafisch drukwerk
Vrijblijvend contact opnemen